Personligt, engagerat, lyhört.

Så blir ditt första möte hos oss. För det är så vi är! Den personliga byrån som lyhört engagerar sig för just dig och ditt företag. Utvecklar dina idéer och ger dem färg, form och formuleringar. Snabbt och effektivt. Utan att tumma på kvaliteten.

 

Rut och jag sitter mitt i centrala Göteborg i en kreativ och inspirerande miljö med mycket patina. Här är vi flera kreatörer som har stort utbyte av varandra. Bred kompetens under samma tak, med andra ord.

På Rut och jag formger och formulerar vi det mesta. Tar fram en logotyp om du inte redan har en, gör om den gamla om den känns trött. Skapar allt från flyers och små foldrar till broschyrer och kataloger. Skriver helt ny text om så behövs, bearbetar en befintlig om du redan börjat. Illustrerar gärna eller anlitar duktig fotograf. Vill du ha hjälp med webb så gör vi hela den grafiska formgivningen av hemsidan och ser till att rätt ord hamnar på rätt plats.

 

Vi ses på Vallgatan 21. Välkommen.

GRAFISK FORM

Rut och jag designar och tar fram formsäkra trycksaker, logotyper, annonser och förpackningar. Med klart obs-värde.

COPY

Rut och jag skriver helt nya texter eller redigerar och omarbetar en befintlig. Med inlevelse och schvung.

ILLUSTRATION

Rut och jag illustrerar figurativt eller non-figurativt, stort som smått. Pensel eller penna, analogt eller digitalt. Med glädje och känsla.

WEBB

Rut och jag skapar hela hemsidans grafiska form, fyller den med innehåll och ser till att den kommer ut i the cyber world. Med kreativitet och noggrannhet.

IDÉ OCH KONCEPT

Rut och jag tar fram idéerna, utvecklar koncepten och verkställer planerna. Med stort hjärta.

KAFFE MED DOPP

Rut och jag tycker om besök. Kom hit och hälsa på, vi tar så gärna emot. Med nöje!